Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

GENÇLERE VERDİĞİ KAHVE SÖZÜNÜ TUTAN BAŞKAN KURT GENÇLERE SESLENDİ: "GELECEK SİZİN"

Gençlere verdiği kahve sözünü tutan Başkan Kurt gençlere seslendi: "Gelecek sizin"

17 Nisan 2022 Pazar

Sosyal medya üzerinden, kendisiyle Kanlıkavak Parkında kahve içmek isteyen gençlere verdiği sözü yerine getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kanlıkavak Parkında gençlerle kahve buluşması düzenledi. Yaklaşık 10 bin gencin katıldığı kahve buluşmasında Başkan Kurt; alanı gezerek, parkta bulunan gençlerle sohbet edip, kahve içti. Gençleri 17,18 ve 19 Mayıs’ta Kanlıkavak Parkında gerçekleştirecekleri 3 D Gençlik Festivaline davet eden Başkan Kurt, gençlere seslenerek “Bütün gençlerin gelecekte Türkiye için iyi işler yapacağına inanıyorum. Gelecek sizindir” dedi. 

Her şey, gençlerin sosyal medya hesapları üzerinden “Başkanım kahve çok pahalı, yok mu Kanlıkavakta oturan geçenlere bi ice mocha ısmarlamanız” sözleri ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ulaşmasıyla başladı. Gençlerin bu talebine “Kanlıkavak Parkında kahve sözü” ile karşılık veren Başkan Kurt, bu sözünü yerine getirdi. “Yaşanılacak günler var” diyerek Kanlıkavak Parkında kahve buluşması düzenleyen Başkan Kurt, gençlere söz verdiği gibi 19.45’te parka geldi. Yaklaşık 10 bin gencin katıldığı buluşmada, Başkan Kurt, alanı gezerek etkinliğe katılan gençlerle sohbet etti. Kahve kokusunun Kanlıkavak Parkını sardığı etkinlikte, “Uniqueskişehir”, “Blackcatcoffeelab”, “Walkerscoffehouse”, “Semtcoffe” ve “Thecompanycoffe” stant açarak gençlere ücretsiz kahve dağıttı. 

“GELECEK SİZİN”

Açılış konuşmasında etkinliğe katılan gençlere teşekkür eden Başkan Kurt, etkinliğin gerçekleşmesine katkı sunan Eskişehir Kahve Festivali Ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Gençleri 17, 18 ve 19 Mayıs’ta Kanlıkavak Parkında gerçekleştirecekleri “3 D Gençlik Festivaline” davet eden Başkan Kurt, “Bu festivalde 3 gün boyunca dinleyeceğiz, dayanışacağız ve birlikte fikir üreteceğiz. Diyalog içine gireceğiz, gençlerin geleceğe bakışını değiştireceğiz. Bütün gençlerin gelecekte Türkiye için iyi işler yapacağına inanıyorum. Gelecek sizindir. Kahveler de sizin, afiyet olsun” dedi. 

Festival havasında gerçekleşen kahve buluşmasında, gençler çalınan şarkılara zaman zaman dansları ile eşlik etti. Başkan Kurt da buluşmaya katılan gençlerle yakından ilgilendi. Kahvesiyle birlikte buluşmanın gerçekleştiği alanı gezen Başkan Kurt, etkinliğe katılan gençlerle tek tek sohbet etti. Gençlerin fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Başkan Kurt, bol bol fotoğraf çektirdi. Kahve stantlarını da gezen Başkan Kurt, kahvelerin nasıl yapıldığını izledi. Stantlarda çalışanlarla sohbet eden Başkan Kurt, verdikleri emek için teşekkür etti. 

Başkan Kurt ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren gençler, kendilerini kırmadığı ve böyle bir organizasyonu düzenlediği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.