Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

GAZİMAĞUSA KENTİ MUHTARLARINDAN BAŞKAN KURT’A ZİYARET

Gazimağusa kenti muhtarlarından Başkan Kurt’a ziyaret

10 Temmuz 2024 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Gazimağusa kenti muhtarları ile bir araya geldi. 

Odunpazarı Muhtarlar Derneği’nin davetlisi olarak çeşitli temaslarda bulunmak için Eskişehir’e gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Gazimağusa Kenti muhtarları, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Odunpazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Erdal Gürdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.  

Misafirleri ile Kıbrıs’taki muhtarların görev tanımlamalarından, Kıbrıs’ta yaşayan Eskişehirlilere kadar birçok konuda sohbet eden Başkan Kurt, muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlara Eskişehir hakkında bilgiler veren Başkan Kurt, “Eskişehir de huzur var. Eskişehir’de herkes memnun. Türkiye’nin her yerinde taksiciler şikâyetçi ama Eskişehir’de taksiciler para kazanabiliyor” dedi. Eskişehir’in bir öğrenci kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, Eskişehir’de öğrenciler için yaşam alanı hazırlandığını söyledi. Başkan Kurt, bu nedenle Eskişehir’deki öğrencilerin kampüste sıkışıp kalmadığını belirtti. 

“ESKİŞEHİR’DE OLMAKTAN MUTLUYUZ”

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Kazım Kurt’u tebrik eden Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme, birçok şehri gezdiklerini belirtti. “Burada olmaktan mutluyuz. Daha önce de birkaç kez Eskişehir’e geldik. Bu kenti biliyoruz” diyen Yeşilleme, konuk severliği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Yavru vatandan kucak dolusu sevdiler getirdikleri belirten Gazimağusa muhtarları, Başkan Kurt’u Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl kutlamalarına davet etti.  Muhtarlar, “Türkiye’nin çeşitli belediyelerini ziyaret ettik, gezdik. Eskişehir gibisi yok. Kıbrıs’taki vatandaşlarımız da Eskişehir’in çok güzel olduğunu söylüyor” diye konuştu.  

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.