Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI ERCÜMENT ÇERVATOĞLU BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu Başkan Kurt’u ziyaret etti

28 Ocak 2022 Cuma

Yıldıztepe Kooperatifi tarafından düzenlenen “Meci Kültürü ve Yerel Yönetimler” konulu söyleşiye katılmak için Eskişehir’e gelen Rize’nin Fındıklı İlçesi Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. 

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette ikili bir süre sohbet etti. Yerel yönetimler,  tarım politikaları, Türkiye’deki kooperatifçilik çalışmaları ve temiz tarım hakkında konuşan Başkan Kurt ve Çervatoğlu’un sohbetinde, yaşanan ekonomik kriz ön plana çıktı. Başkan Kurt ve Çervatoğlu belediye çalışmaları ve yerel yönetimler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kurt’a Fındıklı’da gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Çervatoğlu, ‘Halkın Bakkalı’ projesini anlattı. “Doğal bahçelerde üretilen doğal ürünleri halkımızla buluşturuyoruz” diyen Çervatoğlu, meci kültürüne dikkat çekti. Çervatoğlu, konuk severliği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, ziyareti için Çervatoğlu’na teşekkür etti. Başkan Kurt, Çervatoğlu’na Odunpazarı’nda gerçekleştirdikleri çalışmaların yanı sıra özellikle Halk Market projesinden  de bahsetti. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.