Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

EYT’LİLERİN MAĞDURİYETİNE BAŞKAN KURT SESSİZ KALMADI

EYT’lilerin mağduriyetine Başkan Kurt sessiz kalmadı

23 Eylül 2021 Perşembe

Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dayanışma Derneği, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete eski Odunpazarı Belediye Başkanlarından Ayhan Boyer, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Kodak, Eskişehir EYT Derneği Başkanı Mustafa Kara ve EYT’liler katıldı. 

EYT’lilerin yaşadığı mağduriyete sessiz kalmayan Başkan Kurt, ihtiyaç sahibi 150 EYT’linin Halk Market’ten faydalanmasını sağladı. EYT’liler, zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Kurt’a teşekkür etti.

“BAŞKAN KURT’A MİNNETTARIZ”

EYT’lilerin Halk Marketten faydalanmasını sağladığı için Başkan Kurt’a teşekkür eden Kara, EYT’lilerin içinde bulundukları ve özellikle de pandemi sürecinde daha da kötüleşen zorlu koşullar hakkında detaylı bilgi verdi. İlerleyen yaşları nedeniyle işten çıkarılan ve aynı sebepten dolayı yeni bir iş bulamayan EYT’lilerin yaşadığı maddi problemler ve herkesten daha uzun süre sigorta primi ödemiş olmasına rağmen işsiz kaldıklarında bir de sırtlarına yüklenen GSS prim borçları konularının altını çizen Kara, kendilerine verdiği destekler için Başkan Kurt’a minnettar olduklarını söyleyerek, “Başkan Kazım Kurt, her zaman emeklilikte yaşa takılanların yanında oldu. Bizlerin sorunlarını gündeme getirdi, yaşadığımız sorunların çözümü için çağrı yaptı. Yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

HER ZAMAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

Başkan Kurt, EYT’lilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, EYT heyetine teşekkür etti. Her zaman mağdur olanların yanında olduğunu ifade eden Başkan Kurt, emeklilikte yaşa takılanlar sorununu hem ekonomik hem de sosyal bakımdan biran önce çözümlenmesi gereken bir sorun olarak gördüğünü söyleyerek, “Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.