Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ETO 6. GRUP MECLİS VE KOMİTE ÜYELERİNDEN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ETO 6. Grup Meclis ve Komite Üyelerinden Başkan Kurt’a teşekkür ziyareti

11 Ekim 2022 Salı

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) 6’ncı Grup Meclis ve Komite Üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, Meclis Üyeleri Mehmet Kerenciler, Mutlu Akabioğlu, Hakan Hiçyılmaz ile Komite Üyeleri Hüseyin Sarı, Songül Eryiğit ve Ercan Ertoğlu katıldı. 

Başkan Kurt’a esnafın yaşadığı sorunları anlatan ETO 6’ncı Grup Meclis ve Komite Üyeleri, kendileri ve esnafın Kazım Kurt yönetimindeki Odunpazarı Belediyesi’nden çok memnun olduğunu söyledi.  Başkan Kurt’un zor zamanlarında esnafın yanında olduğunu dile getiren Meclis ve komite üyeleri, esnaf adına Başkan Kurt ve ekibine teşekkürlerini iletti.

ETO 6’ncı Grup Meclis ve Komite Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, ziyaretleri için meclis ve komite üyelerine teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal ve derman belediyecilik anlayışı ile yönetildiğinin altını çizen Başkan Kurt, “Zor durumda olan, darda kalan esnafımızın ve hemşehrimizin yanında olmak; onların derdini dinlemek bizim en önemli görevimiz. Odunpazarı Belediyesi olarak darda kalana el uzatmaya devam edeceğiz” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.