Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ESKİŞEHİR’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ODUNPAZARI MEYDANI’NDA KUTLANACAK

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşu Odunpazarı Meydanı’nda kutlanacak

1 Eylül 2021 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir’in kurtuluşunu Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleştireceği etkinlik ile kutlayacak. 20.00’de başlayacak kutlama etkinlikleri kapsamında halk dansları gösterisi ve konser düzenlenecek. 

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir’in kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümünü nedeniyle kutlama etkinliği düzenleyecek. 2 Eylül 2021 Perşembe günü (YARIN) gerçekleştirilecek olan etkinlikler, saat 20.00’de Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenecek. Kutlama etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Dansları Ekibi halk dansları gösterisi yapacak. Ardında da Sosyal İşler Müdürlüğü eğitmenlerinden Gönül Onar sahneye çıkarak şarkı ve ezgilerini Eskişehir’in kurtuluşu için seslendirecek. 

Kutlama etkinliklerine tüm Eskişehirlilerin davetli olduğunu belirten yetkililer, “Eskişehir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunu tarihe tanıklık etmiş Odunpazarı Meydanı’nda marşlar, türküler söyleyerek; büyük bir coşku ile kutlayacağız. Kutlama etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.