Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ENGELSİZ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ VE KOCA ÇINAR-2’DE YENİ YIL COŞKUYLA KUTLANDI

Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi ve Koca Çınar-2’de yeni yıl coşkuyla kutlandı

31 Aralık 2021 Cuma

Odunpazarı Belediyesi birimlerinde yeni yıl, coşku dolu etkinliklerle kutlandı. İlk kutlama Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Merkez, kutlama öncesinde rengarenk balonlarla, kardan adamlarla süslenirken, yılbaşı pastası da unutulmadı. İkinci kutlamanın adresi ise Üniversite Evleri Koca Çınar Yaşam Merkezi-2 oldu. Kırka Zeybeği ve Kaval Havasının oynandığı kutlamada, Koca Çınarlar neşeli bir gün geçirdi. 

Engelsiz bir Odunpazarı için çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, özel gereksinimli bireyler için gerçekleştirdiği etkinliklere Yenikent Mahallesi Seramik Park'ta bulunan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam ediyor. Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi'nde son olarak yeni yıl kutlaması yapıldı. Balonlarla oyunlar oynayan, danslar eden özel gereksinimli bireyler, keyifli bir gün geçirdi. Hep birlikte yeni yıl pastasını kesen bireyler, yeni yıldan herkes için sağlık ve mutluk getirmesini diledi. 

KOCA ÇINARLARDAN NEŞE DOLU KUTLAMA

Yeni yıl kutlamasının yapıldığı birimlerden biri de Üniversite Evleri Kadir Akkaş Halk Merkezi içinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi-2 oldu. Rengarenk süslerle süslenen Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, mini bir konser verdi. Kırka Zeybeği ve Kaval Havası oynayan Koca Çınarlar, neşe dolu bir gün geçirdi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.