Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ENGELSİZ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’de çalışmalar devam ediyor.

16 Ağustos 2022 Salı

Odunpazarı Belediyesi’nin engelli bireyler için hayata geçirdiği Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında merkez müdavimlerine drama eğitimi veriliyor. Drama eğitimlerinde oyunlara katılımı, dikkatli ve yavaş yavaş yönlendirilen özel eğitime gereksinimi olan çocuklar, basit hikâyeleri oynamaya hazır duruma geliyor.

Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen yaratıcı drama eğitiminin özel eğitim gereksinimi olan bireylerin öğrenme süreçlerinde ve kendilerini ifade etmelerinde büyük katkı sağladığını söyleyen yetkililer, eğitimde dramanın kullanılması, merkez müdavimlerinin kendilerine güven duymayı öğrenmesini ve bir gruba dahil olmanın getirdiği tatmini yaşadıklarını belirtti.

Engelli raporu olan tüm özel gereksinimli bireyler Yenikent Mahallesi, Nejdet Yıldırım Sokak Seramik Park İçi’nde bulunan Engelsiz Kültür ve sanat Merkezi’ne gelerek ön kayıt işlemini gerçekleştirebilirler. Drama dersleri ile ilgili bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz, 0 222 227 86 38 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.