Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ENERJİ KENTLERİ BİRLİĞİ ÇEVRE KOMİSYONUNUNDAN BAŞKAN KURT'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Enerji Kentleri Birliği Çevre Komisyonunundan Başkan Kurt'a teşekkür ziyareti

3 Mart 2022 Perşembe

Enerji Kentleri Birliği Çevre Komisyonu Toplantısı, 4 ve 5 Mart'ta Odunpazarı Belediyesi evsahipliğinde Eskişehir’de gerçekleştirilecek. Toplantı için Eskişehir’e gelen komisyon üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. 

Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarete, Aydın Büyükşehir Belediyesinden Nalan Dolmacı, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Mustafa Sinan Bakır, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Mehmet Demir, Enerji Kentleri Birliğinden Ökem Çelem ve Serkan Yalçın ile Odunpazarı Belediyesinden Çağrı Yıldırım katıldı. 

Başkan Kurt’a komisyon ve birlik çalışmaları hakkında bilgiler veren komisyon üyeleri,Jeotermal Kaynakların Çevresel Etkileri Raporu hazırlanması için bir araya geldiklerini söyledi. Enerji Kentleri Birliği Çevre Komisyonu Toplantısını4 ve 5 Mart'ta Odunpazarı Belediyesi ev sahipliğinde yapacaklarını kaydeden komisyon üyleri, ev sahipliği için Başkan Kurt'ta teşekkür etti. 

Enerji Kentleri Birliği Çevre Komisyonuna ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Kurt, komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.