EMEK GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ TARİHİ ODUNPAZARI BÖLGESİNİ GEZDİ

Emek Gençlik Merkezi öğrencileri Tarihi Odunpazarı Bölgesini gezdi

21 Temmuz 2023 Cuma

Odunpazarı Belediyesi Emek Gençlik Merkezi öğrenci ve velileri Tarihi Odunpazarı Bölgesini gezdi.

Odunpazarı Belediyesi gençlerin kişisel ve kültürel gelişimi için çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Emek Gençlik Merkezi öğrencileri ve velileri Tarihi Odunpazarı Bölgesini ziyaret etti.

Tarihi Odunpazarı Bölgesine gerçekleştirilen gezide Emek Gençlik Merkezi öğrencileri ve velileri Tarihi Odunpazarı sokaklarında keyifli zamanlar geçirdi. Öğrenci ve veliler ayrıca Atatürk ile Bir Gün Müzesi, Ataol Behramoğlu Kitaplığı ve Edebiyat Müzesi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi, Ahşap Eserler Müzesi, Şehrin Ateşi Seramik Müzesi ve Sıcak Cam Atölyesini ziyaret etti. Geziler sırasında yetkililer müzeler hakkında öğrenciler ve velilerine bilgi verdi.

Müzeler hakkında verilen bilgileri dikkatli bir şekilde dinleyen öğrenciler, müzelerde yer alan eserleri büyük bir merakla inceledi. Keyifle dolu dolu bir gün geçiren öğrenciler, kendilerine böyle bir olanak sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.