Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

DİLARA TAMBOVA BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Dilara Tambova Başkan Kurt’u ziyaret etti

3 Şubat 2021 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova ile bir araya geldi. Ziyarette, kent ve ülke gündeminden, ekonomik krize birçok konu konuşuldu.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, kent ve ülke gündeminden, ekonomik krize birçok konu konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün açıklamasında yer verdiği yeni anayasa da görüşmenin gündem maddelerinden biri oldu. 

Nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Tambova, ziyaret için yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:“Kent ve ülke gündemine dair Başkan Kurt ile sohbet etik. İleriye dönük, ülkenin geleceğine dair ne yapabiliriz diye konuştuk. Bize yakın, benzer görüş açısına sahip insanlarla bir araya gelip, şehrin ve ülkenin geleceği için ne yapabiliriz diye soruyoruz. Biz bu konuda üstümüze düşeni yapmaya da hazırız. Başkan Kurt’a misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

Tambova’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, ülke gündemi düşünüldüğünde Tambova’nın gerçekleştirdiği bu ziyaretin çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Kurt, “Rahmetli Bülent ve Rahşan Ecevit’i de andık. Zaman zaman bir araya gelerek, kentin ve ülkenin geleceği ile ilgili sohbet ediyoruz. Bizim kapımız kendilerine her zaman açık. Bu dayanışma ve fikir alışverişi devam etmeli. Ziyaretleri için Tambova’ya teşekkür ediyorum” dedi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.