Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

CHP SARICAKAYA İLÇE KADIN KOLLARI’NDAN BAŞKAN KURT’A ZİYARET

CHP Sarıcakaya İlçe Kadın Kolları’ndan Başkan Kurt’a ziyaret

17 Mart 2021 Çarşamba

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıcakaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Öz ve İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un Makamında gerçekleşen ziyarette Sarıcakayalı kadınlara CHP Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Yılmaz’da eşlik etti. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Yılmaz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Öz ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve CHP Odunpazarı Meclis Üyesi Cahide Tetik de katıldı. 

Başkan Kurt’a Sarıcakaya’da yürüttükleri parti çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yılmaz ve Öz, 
ilçede yeni bir kadın kolları kurduklarını anlattı. İlçede bulunan tüm kadınlara ulaşmak için çalışacaklarını kaydeden Öz, “CHP Sarıcakaya Kadın Kolları olarak Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt ile tanışmak istedik. Başkan Kurt’a kadına verdiği destek ve Odunpazarı’nda kadınlar için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.   

CHP Sarıcakaya İlçe Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Öz ve Kadın Kolları Yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, kadınların hayatın her alanında olduğu gibi aktif siyasette de en önde yer alması gerektiğini belirtti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Öz ve Kadın Kolları Yönetimini tebrik eden Başkan Kurt, Öz ve arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.