Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CHP Eskişehir Milletvekillerinden Başkan Kurt’a teşekkür ziyareti

6 Haziran 2023 Salı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Milletvekilleri ile bir araya geldi. Başkan Kurt, vekillere hayırlı olsun dileklerini iletti. Vekiller ise seçim döneminde kendilerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Eskişehir Milletvekili seçilen Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, Çakırözer, Süllü ve Arslan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Ziyaret sırasında Başkan Kurt ve milletvekilleri bir süre sohbet etti. Seçim değerlendirmesinin de yapıldığı ziyarette Başkan Kurt, vekillere çalışmalarında başarılar diledi. CHP’nin Eskişehir’de 3 vekil çıkarmasının önemli olduğunu ifade eden Başkan Kurt, “Gönlümüz Eskişehir’deki bu başarımızı, Türkiye geneline yansıtmaktan yanaydı. Gerçekleştiremedik, ancak umudumuzu da kaybetmedik. Bunun için çalışmaya ve mücadelemize devam edeceğiz. Vekillerimize ziyaretleri için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Biliyorum ki şehrimizi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) en iyi şekilde temsil edecekler” dedi. 

Milletvekilleri Çakırözer, Süllü ve Arslan ise konuk severliği ve seçim döneminde kendilerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.