Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ÇANKAYA KENT KONSEYİ BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Çankaya Kent Konseyi Başkan Kurt’u ziyaret etti

26 Eylül 2021 Pazar

Odunpazarı Kent Konseyi ile kardeş kent konseyi protokolü imzalayan Çankaya Kent Konseyi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Çankaya Kent Konseyi Başkanı Mustafa Coşar ve Çankaya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı. 

Çankaya Kent Konseyi Başkanı Mustafa Coşar, Çankaya’da yürüttükleri çalışmalar hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. Daha önce Eskişehir Kent Konseyi Başkanlığı yapan Başkan Kurt’un Kent Konseyleri açısından çok önemli bir yeri olduğunun altını çizen Coşar, “Başkan Kurt’tan çok şey öğrendik” diyerek, Kent Konseyleri adına teşekkür etti. 

Başkan Kurt, Çankaya Kent Konseyi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Çankaya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti. “Odunpazarı Belediyesi olarak Sivil Toplum Örgütleri (STK) ile işbirliği içinde çalışmaya devam ediyoruz.  Kent Konseyleri hem belediyelerin denetimini, hem bulundukları kentin sivil denetimini sağlıyor” şeklinde konuşan Başkan Kurt, Kent Konseylerini fonksiyonel hale getirmeye çalıştıklarını söyleyerek, “Sivil toplum örgütlerinin Odunpazarı Belediyesi yönetimine aktif katılımını sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Yaşadığı kente, bulunduğu çevreye duyarlı insanları yetiştirecek ortamı sağlayacak olanın Kent Konseyleri olduğu belirten Başkan Kurt, çalışmalarında Çankaya Kent Konseyi’ne başarılar diledi. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.