BÜLENT ERŞEN, BABASININ DAKTİLOSUNU ODUNPAZARI’NA BAĞIŞLADI

Bülent Erşen, babasının daktilosunu Odunpazarı’na bağışladı

4 Ekim 2022 Salı

Kimya Mühendisi Bülent Erşen, babası Zeki Erşen’in kullandığı daktiloyu Odunpazarı Belediyesi Tayfun Talipoğlu Daktilo Galeri’sine bağışladı.

Bülent Erşen’in babasının yıllarca kullandığı daktilosu, artık Odunpazarı Belediyesi Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi’nde sergilenecek. Babasının daktilosunu Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi’ne bağışlayan Erşen, daktilonun değerli bir yerde sergilenmesini istediklerini belirterek, daktiloyu Odunpazarı Belediyesi’ne bağışladıklarını dile getirdi.

Teslim sırasında konuşan Erşen, “Babamın daktilosu bizim için çok değerli. Uzun yıllar işlerinde kullandığı daktilonun, böyle bir galeride sergilenecek olmasından onur duyuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi için yaptığı bağıştan ötürü Erşen’e teşekkür etti.