Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BODNAR VE NETYAZHUK ODUNPAZARI’NA HAYRAN KALDI

Bodnar ve Netyazhuk Odunpazarı’na hayran kaldı

23 Ocak 2022 Pazar

Odunpazarı Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Eskişehir’e gelen Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Fastiv Belediye Başkanı Mykhailo Netyazhuk, Müsteşar Denys Zolatarov ve Ukrayna heyeti ziyaretlerinin ikinci gününde Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde kültür turu gerçekleştirdi. 

Odunpazarı Belediyesi’ne ait Yeşil Efendi Konağı Atatürk ile Bir Gün Müzesi, Sıcak ve Soğuk Cam Atölyeleri, Ahşap Eserler Müzesi, Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım Tatar Müzesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ile Odunpazarı Modern Müzeyi gezen Bodnar ve Netyazhuk’a Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da eşlik etti. 

Odunpazarı’ndan çok etkilenen Bodnar ve Netyazhuk, müzelerde yer alan eserleri tek tek inceledi. Yetkililerden eserler ve Odunpazarı tarihi ile ilgili bilgi alan Bodnar ve Netyazhuk, Odunpazarı’nda gerçekleştirdikleri kültür sanat çalışmaları nedeniyle Başkan Kurt’u tebrik etti. “Odunpazarı’na hayran kaldık” diyen Bodnar ve Netyazhuk, kültür turu boyunca sık sık fotoğraf çektirdi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.