Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAYRAMİÇ BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Bayramiç Belediye Başkanı Başkan Kurt’u ziyaret etti

11 Mart 2021 Perşembe

Çanakkale Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren,  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Uygun ve Göğüsgeren, Başkan Kurt’a Bayramiç Kazdağı Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi hakkında bilgi verdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çanakkale Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette iki başkan belediye çalışmaları, yerel kalkınma, kooperatifçiliğin geliştirilmesi ve projeler hakkında sohbet etti. Uygun ve Göğüsgeren, Başkan Kurt’a Çanakkale’de faaliyete geçirdikleri Bayramiç Kazdağı Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Amaçlarının elma üzerine yeni kurdukları kooperatif ürünlerini Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a tanıtmak olduğunu belirten Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun,  üreticinin elmasının buzhanelerde kaldığını ifade etti. Üreticiyle dayanışmak için belediye başkanlarından destek istediklerini dile getiren Uygun, Başkan Kurt’tun kendilerine destek sözü verdiğini söyledi. Uygun, “Başkan Kazım Kurt, kooperatifimize ve Bayramiç halkının üreticilerine destek olacağını söyledi, çok memnun olduk. Kooperatifim ve ilçem Bayramiç adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Mert Uygun ve Sadık Göğüsgeren’in ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, konuşmasında dayanışma vurgusu yaptı. CHP’li belediyelerin sosyal belediyeler olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, zor durumda olan vatandaş, esnaf, üretici, çiftçi ile dayanışmanın da sosyal belediyelerin görevi olduğunu kaydetti. “Odunpazarı Belediyesi olarak bu anlayış doğrultusunda çalışıyoruz. En başından beri bu zor günlerin dayanışma ile geçeceğini söyledik. Dayanışmaya da devam edeceğiz. Ben Mert Uygun ve Sadık Göğüsgeren’e üreticinin yanında oldukları için teşekkür ediyor, hayata geçirdikleri bu güzel çalışma için de tebrik ediyorum” diye konuştu.

Uygun ve Göğüsgeren, Başkan Kurt’a kooperatif bünyesinde üretilen elmalardan hediye etti. Başkan Kurt da konuklarına, Odunpazarı Belediyesi Sıcak Cam Atölyelerinde üretilen cam biblolardan hediye etti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.