Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT YUNUS EMRE HALK ÇARŞISI ESNAFI İLE BULUŞTU

Başkan Kurt Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı ile buluştu

14 Ekim 2021 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada Başkan Kurt, esnafın yaşadığı sorunları dinledi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. Çarşı içinde gerçekleşen buluşmaya Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. Çarşı esnafının yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, Başkan Kurt esnafın derdini dinledi, çözüm önerileri sundu. Esnafın istek ve talepleri ise belediye yetkilileri tarafından not alınarak ilgili müdürlüklere yönlendirildi.  
 
Buluşmanın ana gündemi gün geçtikçe derinleşen ekonomik kriz oldu. Pandemi dönemi, sokak kısıtlaması ve yasakların kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen çarşı esnafı, pahalılıktan dert yandı. İşlerinin durduğunu anlatan esnaf, siftahsız gün geçirdiklerinin altını çizdi. Sohbet sırasında zaman zaman dış politikaya da değinilirken, yanlış uygulanan dış politikanın vatandaşın cebine yansıdığı vurgulandı. Yunus Emre Halk Çarşısı esnafı, Başkan Kurt’a ziyareti ve desteği için teşekkür etti. 

“DERDE DERMAN OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Odunpazarı Belediyesi’nin halkçı bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Kazım Kurt, esnaf ve halk buluşmalarının devam edeceğini söyledi. Başkan Kurt, “Hemşehrilerimizin derdini 
dinliyoruz. Belediyemizle ilgili istek ve taleplerini birinci ağızdan dinliyor, ilgililere yönlendiriyoruz. Ben her zaman hemşehrilerimin yanındayım. Ekonomik kriz, pandemi, yükselen döviz kuru… Bunlar, hem esnafı hem de vatandaşları darda bıraktı. Pandemi döneminde kepenk açamayan esnafımıza Halk Market’imiz ile destek olduk. Halk Market için yaptığımız alışverişleri de esnafımızdan yaparak onların yanında olduk. Odunpazarı Belediyesi olarak, derde derman olmaya devam edeceğiz” dedi.  
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.