Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT YAŞLI BAKIM MERKEZİNDE ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Başkan Kurt Yaşlı Bakım Merkezinde çalışmaları denetledi

14 Temmuz 2023 Cuma

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘Vizyon Projeler’ içinde yer alan Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Düzenli olarak denetimler gerçekleştiren Başkan Kurt, çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alıyor. 

Hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gerçekleştirilen çalışmalarla da yakından ilgileniyor. Sık sık çalışmaları yerinde incelemek için denetimlere çıkan Başkan Kurt, yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.  

Başkan Kurt, Vadişehir’de bulunan Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ne gitti. Burada çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, 5 katlı Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ni gezdi. Fen İşleri Müdürü Olcay Özkan ve Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi sorumlusu Ahmet İpek’ten yaşlı bakım merkezi hakkında bilgi aldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, hemşehrilerine verdiği sözleri tutmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Kurt, “Hemşerilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Planlanan programlar dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Merkezimiz 5 katlı. Birinci katta geriatri servisi, ikinci ve üçüncü katında iki kişilik ve tek kişilik odalar bulunuyor. Merkezimiz, 56 odalı ve 135 yatak kapasiteli olacak. Burada, kıdemli vatandaşlarımıza hak ettikleri kaliteli hizmeti vereceğiz. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezinde çalışmalarımız tamamlanmak üzere, en kısa sürede burayı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.