Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT, “YANLIŞLARI DÜZELTMEK VATANDAŞLARIMIZIN ELİNDEDİR”

Başkan Kurt, “Yanlışları düzeltmek vatandaşlarımızın elindedir”

2 Nisan 2023 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarda Ihlamurkent ve Vadişehir Mahallesinde bulunan sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Kurt, site yöneticilerinin istek ve taleplerini dinledi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Ihlamurkent, Vadişehir Mahallesinde bulunan sitelerin yöneticileri ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Kurt, site yöneticilerinin istek ve taleplerini dinledi. 

Gerçekleşen iftar yemeğine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz, Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, Ihlamurkent, Vadişehir mahallelerinde bulunan sitelerin yöneticileri ve aileleri katıldı. 

İftar yemeğinde konuşma yapan Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz ve Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a düzenlediği iftar yemeği için teşekkür etti.

Muhtarların konuşmalarının ardından Başkan Kurt ise; “Muhtarlarımızı ve site yöneticilerimizi dinlemeye çalışıyoruz. Sorunları tespit edip çözümü birlikte aramak istiyoruz. En doğruyu birlikte bulabiliriz. Sizlerden bu konuda her türlü desteği bekliyoruz. Yaz mevsimi yaklaşıyor ve belediyelerin de iş mevsimi başlıyor. Mahallelerdeki eksikleri çözmek için muhtarlarımız ile sürekli iletişim içindeyiz” dedi.

Türkiye’nin önemli bir seçime gittiğini vurgulayan Başkan Kurt, “Türkiye’nin 20 yılını değerlendirerek, elinizi vicdanınıza koyarak hareket etmenizi istiyorum. Şu anda sıkıntı ve yanlışlar var bunun çözümü buna sebep olanlar ile olmaz. Herkes çok dikkatli olmalı. Demokrasi ve cumhuriyet ile ilgili sıkıntılar var. Yanlışları düzeltmek vatandaşlarımızın elindedir” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.