BAŞKAN KURT VE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN KAYMAKAMI ÖMER ULU’YA ZİYARET

Başkan Kurt ve başkan yardımcılarından Kaymakamı Ömer Ulu’ya ziyaret

21 Eylül 2023 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları,  Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, Odunpazarı Kaymakamlığı yeni hizmet binası için Kaymakam Ömer Ulu’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Odunpazarı’nda gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Ulu’ya bilgi veren Başkan Kurt, “Eskişehir ve Odunpazarı için birlikte uyum içinde çalışmamız gerekli. Bunu gerçekleştirmek için önümüzde bir engel yok” dedi.

Başkan Kurt ve başkan yardımcılarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Ulu, yıllardır hasretini çektikleri kaymakamlık binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yeni hizmet binası ile Odunpazarı halkına daha iyi koşullarda hizmet vereceklerini söyleyen Ulu, Eskişehir’de bulunan kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.