Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT ÜCRETSİZ HALI SAHA SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ

Başkan Kurt ücretsiz halı saha sözünü yerine getirdi

14 Nisan 2022 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, vizyon projeleri arasında yer alan ücretsiz halı saha sözünü yerine getirmeye devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde yaptığı halı sahayı ücretsiz olarak kullanıma açtı.

Gültepe Mahallesi Güzinay Sokak üzerinde bulunan 20 m x 40 m boyutundaki halı sahayı gençler ve çocuklar olmak üzere herkes ücret ödemeden kullanabiliyor. Spora ve sporcuya her zaman destek olan Başkan Kurt, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır’ sözlerinden yola çıktık. Bu nedenle de özellikle gençlerin ve çocukların spor yapabilmesi için bu halı sahayı ücretsiz yaptık” dedi.

Gültepe Mahallesi’nde açılan salı saha haricinde Odunpazarı Belediyesi’nin 71 Evler Mahallesi ve Gündoğdu Mahallesinde ücretsiz halı sahalarının bulunduğunu belirten yetkililer ayrıca Çankaya ve Ihlamurkent Mahallelerinde hazırlıkları son aşamaya gelen spor komplekslerinin içerisinde de ücretsiz halı sahaların olacağını ifade etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.