Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT’TAN İHTİYAÇ SAHİBİ BEBEKLERE MAMA DESTEĞİ

Başkan Kurt’tan ihtiyaç sahibi bebeklere mama desteği

11 Ocak 2022 Salı

Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal yardım modeli olan ve ‘paranın geçmediği market’ olarak bilinen Halk Market, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1 yaş üstü bebek maması ulaştırıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mama fiyatlarına gelen zamlara dikkat çekti. Başkan Kurt: “Vatandaşlarımızın mama alamadığını, bebeklerinin karnını başka şeylerle doyurmak zorunda kaldığını öğrendik. Halk Market ile ihtiyaç sahibi ailelere 1 yaş üstü bebek mamalarını ulaştırıyoruz. Çocuklarımız sağlıkla, mutlulukla büyüsün istiyoruz” dedi.

Eskişehir Odunpazarı’nda derman belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, son olarak mama fiyatlarının artması ile ‘mamaya ulaşımı’ neredeyse imkânsız hale gelen ihtiyaç sahiplerine, 1 yaş üstü bebek maması ulaştırıyor. Mahalle muhtarlıklarına kayıt yaptıran ihtiyaç sahiplerinin evlerine giden Halk Market yetkilileri, vatandaşlara bebek mamalarını veriyor. 

AİLELER BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kapılarında ellerinde bebek maması ile Halk Market yetkililerini gören ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise, son dönemde mama fiyatlarına gelen zamlarla bebek maması almanın imkansız hale geldiğini belirterek, kendilerini ve bebeklerini unutmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. 

“ÇOCUKLARIMIZ SAĞLIKLA, MUTLULUKLA BÜYÜSÜN İSTİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nı sosyal, halkçı ve derman belediyecilik anlayışı ile yönettiklerinin altını çizdi. İhtiyaç duyan, darda kalan vatandaşlara destek olmanın CHP’li belediyelerin temel görevi olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Ben Odunpazarı Belediyesi’nin yönetimine geldiğim günden beri ‘Çocukları ve Kadınları Mutlu Bir Odunpazarı’ diyorum. 

Sözümün de hemşehrilerimin de arkasındayım. Son dönemde bebek maması fiyatlarına çok fazla zam geldi. Temel ihtiyaç malzemesi olmasına rağmen yüzde 18 vergi uygulanması ile de mama fiyatları çok yükseldi. Vatandaşlarımızın bu nedenle mama alamadığını, bebeklerinin karnını başka şeylerle doyurmak zorunda kaldığını öğrendik. Ardından harekete geçerek, muhtarlarımızla çalışma başlattık. Şimdi de muhtarlıklarımıza kayıt yaptıran vatandaşlarımızın evlerine Halk Market ile 1 yaş üstü bebek mamalarını ulaştırıyoruz. Çocuklarımız sağlıkla, mutlulukla büyüsün istiyoruz” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.