Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT’TAN GÜNDOĞDU’DA EN ÇOK KİTAP OKUYANA DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Başkan Kurt’tan Gündoğdu’da en çok kitap okuyana dizüstü bilgisayar

11 Mart 2022 Cuma

Vatandaşları kitap okumaya teşvik etmek için Odunpazarında 26 kütüphane açan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çocukların ve gençlerin kitap okuma alışkanlığı edinmesi için de halk merkezinde çeşitli etkinlikler düzenliyor. Başkan Kurt, Gündoğdu Mahallesinde gerçekleştirilen halk buluşmasında, ‘en çok kitap okuyana dizüstü bilgisayar’ hediye edeceğine dair söz verince, Gündoğdu Halk Merkezinde ‘kitap okuma’ yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda çocuklara verdiği sözü tutan Başkan Kurt, yarışmanın birincisi Hatice Zehra Erkol’a dizüstü bilgisayarını hediye etti. Gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Başkan Kurt, “Temel amacımız çocuklarımız başta olmak üzere herkesin daha çok kitap okuması, okuma alışkanlığı edinmesi. Halk merkezlerimiz bunu gerçekleştirirse, biz de görevimizi yapmış oluruz” dedi. 

Gündoğdu Mahallesinde gerçekleştirilen halk buluşmasında kendisinden kitap okuma yarışması düzenlemesini isteyen çocuklara, “En çok kitap okuyana dizüstü bilgisayar vereceğim” diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çocuklara verdiği sözünü tuttu. Çocukların talebi, Başkan Kurt’un da talimatı ile Gündoğdu Halk Merkezinde, “kitap okuma” yarışması düzenlendi. 2 ayda en çok kitap okuyanın ve okuduğu kitabı özetleyenin kazandığı yarışmaya, Gündoğdu Halk Merkezinden 18 çocuk katıldı. 

BAŞKAN KURT ÇOCUKLARA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

2 aylık süreç sonunda eğitmenler çeşitli kriterleri baz alarak elemelerde bulundu, gerçekleştirilen eleme sonunda kitap okuma yarışmasının kazananı Hatice Zehra Erkol oldu. Kitap okuma yarışması için Gündoğdu Halk Merkezinde ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine katılan Başkan Kurt, halk buluşmasında verdiği sözü tutarak kitap okuma yarışmasının kazananı Hatice Zehra Erkol’a dizüstü bilgisayarını takdim etti. Başkan Kurt, yarışmaya katılan diğer çocuklara da kitap seti hediye etti. 

“BUGÜN ÇOK MUTLU OLDUĞUMUZ BİR GÜN”

Ödül töreninde konuşan Başkan Kurt, yaşadığı mutluluğu “Bugün çok mutlu olduğumuz bir gün” sözleri ile dile getirdi. Gündoğdu Halk Merkezinde mahalle sakini çocukların okuma alışkanlığını geliştirmesi için bir yarışma düzenlediklerini söyleyen Başkan Kurt, bu yarışmayı çocukların istediğini vurguladı. Başkan Kurt, “Çocuklarımızdan Hatice Zehra Erkol, 1 ayda 25 kitap okuyarak yarışmayı kazandı. Ona bilgisayarını hediye ettik. Katılan diğer çocuklarımıza da kitap seti ve teşekkür belgesi takdim ettik. Temel amacımız çocuklarımız başta olmak üzere herkesin daha çok kitap okuması, okuma alışkanlığı edinmesi. Halk merkezlerimiz bunu gerçekleştirirse, biz de görevimizi yapmış oluruz. 15 mahallede bulunan 16 halk merkezimizin tümünde bu tür etkinlikleri devam ettiriyoruz. Umarım, sonuçta başarılı bir tablo ortaya çıkar” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.