Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT: “KORKMAYIN ARKANIZDA BİZ VARIZ”

Başkan Kurt: “Korkmayın arkanızda biz varız”

28 Nisan 2022 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Hasan Doğan Spor Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Odunpazarı Spor Kulübü atletizm, hentbol ve futbol takımında forma giyen sporcular, antrenörler ve sporcuların ailelerinin de katıldığı iftar yemeğinde Başkan Kurt, “Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seven bir neslin çocukları olarak Odunpazarı Spor’da öncelikle centilmenliğin esas olduğunu vurgulamak istiyorum. İster kazanın ister kaybedin, önemli değil. Biz sizi seviyoruz” dedi. 

Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü, Hasan Doğan Spor Tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Oldukça ilgi gören yemeğe, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Evren Olcay, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Atam, kulüp yöneticileri, Odunpazarı Spor Kulübü atletizm, hentbol ve futbol takımında forma giyen sporcular, antrenörler ve sporcuların aileleri ile tesis bölgesindeki mahalle sakinleri katıldı. Yemek öncesinde alanı gezen Başkan Kurt, sporcular ve aileleri ile sohbet etti. Yemeğe katılanlarla yakından ilgilenen Başkan Kurt, masaları gezerek “afiyet olsun” dileklerini iletti. 

“İSTER KAZANIN İSTER KAYBEDİN, ÖNEMLİ DEĞİL. BİZ SİZİ SEVİYORUZ”

İftar yemeğinde konuşan Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt, tutulan oruçların kabul olmasını diledi. Yemeğe katılan herkesin Kadir Gecesini kutlayan Başkan Kurt, “Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seven bir neslin çocukları olarak Odunpazarı Spor’da öncelikle centilmenliğin esas olduğunu vurgulamak istiyorum. İster kazanın ister kaybedin, önemli değil. Biz sizi seviyoruz” diyen Başkan Kurt,  sporcuların gelişmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Önemli olanın bu işin bilimsel bir biçimde yapılması olduğunu kaydeden Başkan Kurt, konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü:  “Bunun da formülü hocalarımızda. Ben bütün antrenörlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gayretleri, çabaları unutulmaz. Onların gayreti olmazsa, bizim yaptıklarımız bu işi bu noktaya getirmez. Önce yaptığı sporu sevdiren ve onu öğreten hocalara teşekkür ediyorum. Ailelerimize teşekkür ediyor ve sporcu kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Korkmayın arkanızda biz varız. Yaptığınız işin en iyisini yapın. Umarım, yaptığınız işten de ekmek yersiniz. Bunu da biz sonuna kadar destekleriz.”

“ÇOCUKLARINIZ, BİZLERE EMANET”

Odunpazarı Spor Kulübü olarak, futbol, hentbol, atletizmde ve diğer branşlarda her zaman bir adım ileriyi hedeflediklerini söyleyen Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Evren Olcay, alt yapı hamleleri ile sporcuları küçük yaşlardan itibaren çocuklara hem spor yaptırdıklarını hem de yetenekli sporcuların önlerinde yol açtıklarını kaydetti. Olcay, “Bu süreç içerisinde bizlere destek olan, bizlerden desteğini esirgemeyen; bize her daim akıl veren, bize yoldaşlık eden Odunpazarı belediye Başkanım Kazım Kurt’a çok teşekkür ediyorum. Aileler de bize her zaman destek oluyor ve çocuklarınızı yalnız bırakmıyorsunuz. Sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Çocuklarınız, bizlere emanet. Umarım daha güzel ve mutlu günlerde birlikte olacağız” dedi. 

ATAM’DAN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR

Yemekte konuşma yapan bir diğer isim de Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Atam oldu. Belediyelerin amatör sporlar için çok önemli olduğunu ifade eden Atam, belediyeleri lokomotife benzeterek “İmkanlarını ne kadar spora yönlendirir, bizlere destek olursa ilin sporu da o kadar iyi durumda oluyor. Bunu için ben Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt’a özellikle teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar amatör sporun hep yanında oldu” diye konuştu. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.