Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT KIRK YOL KOOPERATİFİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Kurt Kırk Yol Kooperatifi ile bir araya geldi

21 Mart 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kırk Yol Kooperatifi ile bir araya geldi. Kırk Yol Kooperatifi Başkanı Prof. Dr. Bülent Gülçubuk ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı buluşmada, Gülçubuk ve arkadaşları kırsal kalkınma konularında yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Kurt’a teşekkür plaketi takdim etti. 

Odunpazarı Belediyesi, katılımcı belediyecilik çalışmalarına devam ediyor. Sık sık demokratik kitle örgütleri, kooperatifler ve meslek odaları ile bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar için fikir alışverişinde bulunuyor. Başkan Kurt son olarak, Kırk Yol Kooperatifi Başkanı Prof. Dr. Bülent Gülçubuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Kurt ve Gülçubuk, Odunpazarı Belediyesi ile Kırk Yol Kooperatifinin kırsal alanda gerçekleştirebilecekleri çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. İş birliği kararının da alındığı buluşmada, Odunpazarı Belediyesi ve Kırk Yol Kooperatifinin; Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulacak olan ‘Yeni Çeşit Deneme’ ve ‘Çiftçi Eğitim Merkezi’ ile kırsal turizm geliştirme projelerinin hazırlanması konularında ortak çalışma yapabileceği vurgulandı. 

Başkan Kurt’un kırsal kalkınma konularında örnek çalışmalara imza attığını ifade eden Kırk Yol Kırsalda Kalkınma Kooperatifi Başkanı Prof. Dr. Bülent Gülçubuk, gerçekleştirdikleri çalışmalar için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Gülçubuk ve arkadaşları Başkan Kurt’a teşekkür plaketi takdim etti. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.