Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT İFTARINI 71 EVLER’DE MAHALLE SAKİNLERİ İLE YAPTI

Başkan Kurt iftarını 71 Evler’de mahalle sakinleri ile yaptı

14 Mart 2024 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarını 71 Evler Mahallesi’nde bulunan iftar çadırında yaptı. İftar saatini beklerken 71 Evler Sakinleri ile sohbet eden Başkan Kurt, hallerini hatırlarını sordu. Vatandaşların taleplerini, dertlerini dinledi. İftarını 71 Evler sakinleri ile yapan Başkan Kurt, iftar sonrasında da mahallede bulunan kahveleri gezdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da dayanışma, birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmaya devam ediyor. Yıl boyunca Erenköy Mahallesi’nde bulunan Aşevi ve Yıldıztepe Mahallesi Erdal İnönü Halk Merkezi Aşevi Yemek Dağıtım Noktasında her gün iki öğün 3 çeşit sıcak yemeği ihtiyaç sahibi vatandaşlarla paylaşan Odunpazarı Belediyesi, bu hizmetini Ramazan Ayında da sürdürüyor. 4 mahallede de 1000’er kişilik sabit iftar çadırları açan Başkan Kurt, ayrıca mahallelerde de iftar programları düzenliyor. 

Başkan Kurt, iftarını 71 Evler Mahallesi’nde bulunan iftar çadırında yaptı. Oruçlarını 71 Evler’de kurulan Ramazan Çadırında açan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kurt'a teşekkür etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, vatandaşın halini hatırını sordu, uzun uzun sohbet etti. İftarını vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Kurt, iftardan sonra da vatandaşlarla sohbet etmeyi sürdürdü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kurt, vatandaşın fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi. 

Başkan Kurt, iftarın ardından mahallede bulunan kahveleri gezdi. Vatandaşlarla bir araya gelen, çay içip sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşın taleplerini dinleyerek not aldı. Kahve ziyaretlerinde Başkan Kurt’a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Talat Yalaz da eşlik etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.