Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT İFTARDA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Kurt iftarda belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi

7 Nisan 2022 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftar yemeğinde Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyeleri ile biraya geldi. Başkan Kurt, “Bereket ayı olan Ramazan'da bu tür buluşmalar, birlik ve beraberliğimizi artırıyor. İftar yemeğine katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

Odunpazarı Belediye meclis üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesinin Nisan Ayı Meclis Toplantısı sonrasında geçekleşen iftar yemeğine, CHP’li ve AKP’li meclis üyeleri katıldı.  

Meclis üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kurt, “İftarlar insanların bir araya gelmesi ve kaynaşmasına vesile oluyor. Ramazanın mutluluğu birlik olunca çoğalıyor. Meclis üyelerimizle iftar sofrasında buluştuk. Bereket ayı olan Ramazan'da bu tür buluşmalar, birlik ve beraberliğimizi artırıyor. İftar yemeğine katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Odunpazarı halkına hep birlikte hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Kurt konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Hayata geçirdiğimiz projelerimizde meclis üyelerimizden, birim müdürlerine, personelimize kadar herkesin büyük emeği var. Odunpazarı Belediyesi olarak ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.”

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.