Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT, HANIM EVİ’NDE DOĞUM GÜNÜNE KATILDI

Başkan Kurt, Hanım Evi’nde doğum gününe katıldı

26 Eylül 2023 Salı

Odunpazarı Belediyesi tarafından Emek Mahallesi’nde açılan “Hanım Evi” adı verilen merkez kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

Hanım Evi’nde kadınlar pazara, okula, alışverişe gidip gelirken dinlenebiliyor. Ayrıca kadınlar arkadaşları ve çocukları ile birlikte vakit geçirebilirken, günlerini, doğum günlerini ve tüm özel günlerini kutlayabiliyorlar. Hanım Evi’nde son olarak Sevcan Söylemez ve Mehmet Ali Söylemez’in bebekleri Umay’ın doğum günü kutlandı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hanım Evi’nde yapılan doğum günü kutlamasında Sevcan Söylemez ve Mehmet Ali Söylemez’i yalnız bırakmadı. Doğum gününe katılan Başkan Kurt, Umay bebeğin yeni yaşını kutladı.  

Başkan Kurt, “Emek Mahallemizde açtığımız Hanım Evi’nde mahalle sakini hemşehrilerimiz Sevcan Söylemez ve Mehmet Ali Söylemez’in bebekleri Umay’ın doğum gününü kutladık. Aile büyüklerinin de katıldığı doğum gününde çok keyifli vakit geçirdik. Umay kızımıza sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür diliyorum. Emek Mahallemize açtığımız Hanım Evi’nde kadınlar birlikte yemek yapıyor, gün düzenliyor, doğum günü kutlamaları ve çeşitli buluşmalar gerçekleştiriyor, sosyalleşiyor. Kadınlarımız her zaman bizim baş tacımız. Kadınlarımız için daima en iyisini düşünmemiz gerekiyor. Emek Mahallemize açacağımız “Hanım Evi” sadece kadınlara özel bir merkez olacak. Burayı tasarlarken özellikle mahalleli kadınlarımızın fikirlerini aldık, onlardan gelen önerilere göre hazırladık. Kadınlar burada sosyalleşecek, günlerini yapacak ve birçok etkinlik gerçekleştirecek. Birlikte üretecekler birlikte yemekler pişirecekler. Bu evde kadınlarımız birbiriyle tanışacak, kaynaşacak ve her türlü sorununu çözecek.” dedi.

Mahalleli kadınlar için bir sosyalleşme alanı olan Hanım Evi'nde, mutfak, oturma alanı, çocuk oyun alanı, emzirme bölümü bulunuyor. Ev konforunda olan “Hanım Evi”, kadınların buluşma, birlikte üretme, birlikte pişirme gibi aktivitelerine ev sahipliği yapacak. Kadınların gün, doğum günü ve özel kutlamalar için randevu alınması gerektiğini ifade eden yetkililer 0 222 217 30 65 numaralı telefondan randevu alınabileceğini belirtti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.