Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT GÖKMEYDANLI HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Başkan Kurt Gökmeydanlı hemşehrileri ile buluştu

28 Temmuz 2022 Perşembe

‘Muhabbet Lazım’ diyerek mahallelere giden; hemşehrilerinin talep ve isteklerini dinleyen, sorularına cevap veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, son olarak Gökmeydan Mahallesi’nde hemşehrileri ile buluştu. Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası önünde gerçekleşen buluşmada, Başkan Kurt her zaman olduğu gibi hemşehrilerini dinledi, notlar aldı. Hemşehrilerinin taleplerinin ve isteklerinin bir an önce karşılanması için de ilgili müdürlüklere talimatlar verdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Alan çalışmaları, halk buluşmalarının ardından ‘Muhabbet Lazım’ toplantıları ile Odunpazarlılar ile buluşan Başkan Kurt, bu toplantılarda hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinliyor, sorularını cevaplıyor. Daha önce Vadişehir ve Çankaya Mahallelerinde gerçekleşen ‘Muhabbet Lazım’ toplantıları, Gökmeydan Mahallesi ile devam etti. Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası önünde gerçekleşen ‘Muhabbet Lazım’ toplantısına, Gökmeydan sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar,  Gökmeydan Spor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım, Çalçıcılılar Köylüleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (ÇEKDER) Başkanı Yüksel Uzun, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Fen işleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürü de katıldı. 

“ODUNPAZARI’NI SİZİNLE BİRLİKTE YÖNETMEK İSTİYORUZ”

Buluşmada konuşan Başkan Kurt, Gökmeydan’da gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Gökmeydan Mahallesi’nde Odunpazarı Belediyesi’nin ek hizmet binası olduğunu ifade eden Başkan Kurt, “Belediye hizmetlerimizin yarısını bu binada gerçekleştiriyoruz. Binanın zemin katına kreş açtık. Kreş hizmetinde iddialıyız, her mahalleye de kreş açmak istiyoruz” dedi.  
Ek hizmet binası içinde Gökmeydan Halk Merkezi ve kütüphane de bulunduğunu kaydeden Başkan Kurt, “Yeni dönemde ne yapabiliriz, sıkıntılarımız neler, sizlerden dinlemek istiyoruz. Burada ilgili birim müdürlerimizin hepsi var. Söylediklerinizin tamamı not alınacak ve notlara göre kısa süre içerisinde çalışmalar yapacağız. Biz Odunpazarı’nı sizinle birlikte yönetmek istiyoruz. Kararları birlikte almak istiyoruz” diye konuştu. Çocukların, gençlerin ve özellikle kadınların aktif bir biçimde sosyal hayata katılmasını istediklerini belirten Başkan Kurt, bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. Başkan Kurt konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Temel amacımız belli; demokratik, laik, sosyal hukuk devletinde, Atatürk İlkeleri doğrultusunda gençler çocuklar yetiştirmek. Kadın Erkek eşitliğine inanıyoruz, her koşulda inanılması gerektiğini savunuyoruz ve bütün kadınlarımıza haklarınızı alın, sonuna kadar da sahip çıkın, diyoruz.” 

GÖKMEYDAN SPOR KULÜBÜ BAŞKAN KURT’A FORMA HEDİYE ETTİ

Konuşmanın ardından Gökmeydan Spor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım, Başkan Kurt’a forma hediye etti. Yıldırım’a teşekkür eden Başkan Kurt, Gökmeydan Spor Kulübüne her türlü desteğe hazır olduklarını kaydederek, “Umarım, bu sene şampiyon olursunuz” dedi. 

Başkan Kurt’a Eskişehirspor ve amatör spora verdiği destek için teşekkür eden Yıldırım, “Biz de Gökmeydan Spor Kulübü olarak bu hizmetlerin şahidiyiz. Yeni sezonda şampiyonluk parolasıyla hazırlandığımız ilk formamızı kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizi Gökmeydan Spor maçlarını seyretmeye davet ediyoruz” diye konuştu. 

TOPLANTI SONRASINDA ÇOCUKLARLA BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Konuşmaların ardından hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Kurt, Gökmeydanlıların istek ve taleplerini dinleyerek notlar aldı. Hemşehrilerinin sorularını da cevaplayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi ile alakalı olan talepleri ilgili müdürlere yönlendirirken, belediyenin sorumluluğu dışında olan talepleri de ilgililere yönlendireceğini kaydetti. Başkan Kurt, toplantı sonrasında toplantıya katılan çocuklarla fotoğraf çektirdi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.