Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT FEN İŞLERİ VE PARK BAHÇELER PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Kurt Fen İşleri ve Park Bahçeler personeli ile bayramlaştı

26 Temmuz 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Fen İşleri ve Park Bahçeler personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Kurt, özverili çalışmaları nedeni ile çalışanlara teşekkür etti.

Fen İşleri Şantiyesi’nde çalışanlarla bir araya gelen Başkan Kurt, Odunpazarı için birlikte emek ve mesai harcadıklarını söyleyerek, “Pandemi koşulları altında hepiniz büyük bir emekle çalıştınız. Bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

“Bu yıl bizim için tasarruf yılı oldu” diyerek sözlerine devam eden Başkan Kurt, tasarruf konusunda Odunpazarı Belediyesi olarak güzel bir sistem oturttuklarını ifade etti. Başkan Kurt, hükümetin uyguladığı yanlış ekonomik politikalarla beraber izlediği iç ve dış siyaset yüzünden ülkeyi tıkanma noktasına getirdiğini belirtti.
 
Pandeminin henüz bitmediğini hatırlatan Başkan Kurt, “Maskenize, sağlığına ve sosyal mesafenize dikkat edin. Ortaya çıkan yeni varyantlar, bizi çözümsüz bir noktaya getirebilir“dedi. Başkan Kurt, Fen İşleri ve Park Bahçeler personelinin geçmiş bayramını kutladı. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.