Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT ERENKÖY’DE KADINLARLA BULUŞTU

Başkan Kurt Erenköy’de kadınlarla buluştu

15 Mart 2023 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Erenköy Mahallesi’nde kadınlar tarafından düzenlenen arabaşı etkinliğine katıldı. Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Başkan Kurt, kadınların istek ve taleplerini dinledi, sorularına cevap verdi. 

Odunpazarı Belediyesi, 16 mahallede açtığı 17 halk merkezinde ‘Halk için Halk Merkezleri’ sloganı ile çalışmalarını sürdürüyor. Halkın kullanımına açık olan halk merkezlerinde, mahalle sakinleri ve kursiyerler nişan, diş buğdayı, gün gibi etkinlikler de düzenliyor. Son olarak Erenköy Mahallesinde bulunan Sezai Aksoy Halk Merkezi kursiyerleri, arabaşı etkinliği gerçekleştirerek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u davet etti. 

Arabaşı etkinliği öncesinde, Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde bulunan atölyeleri gezen Başkan Kurt, atölye katılımcısı kadınlarla sohbet etti. Kadınlara kolaylıklar diledi. Ardından da kadınların düzenlediği arabaşı etkinliğine katıldı. Erenköylü kadınların sorularını cevaplayan Başkan Kurt, onların istek ve taleplerini dinleyerek, ilgili müdürlüklere ileteceğini söyledi. 

TÜRKİYE İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP

Türkiye’nin14 Mayıs 2023 günü bir seçim gerçekleştireceğini kaydeden Başkan Kurt, bu seçimin Türkiye için hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Türkiye’nin 21 yıldır iyi yönetilemediğini ifade eden Başkan Kurt, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan depremler ve sonrasında yaşananların da bunun en büyük göstergesi olduğunu dile getirdi. Başkan Kurt, “Artık bir tarafta demokrasi, diğer tarafta demokrasi karşıtları; bir tarafta Cumhuriyet diğer tarafta ise Cumhuriyet karşıtları noktasına gelen bir durumdayız. Bu nedenle demokrasiden, insan haklarından ve Cumhuriyetten yana olan herkesin Millet ittifakının etrafında kenetlenmesi çok önemli bir görev. Çocuklarımızın, gençlerimizin, ülkemizin ve kendi geleceğimiz için bunu yapmak zorundayız. Bu noktada da kadınlara büyük işler düşüyor” dedi.  

KADINLARDAN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR

Halk merkezleri ve bu merkezlerde açılan atölyelerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten kadınlar, “Burada bir araya geliyoruz. Sohbet ediyor, dertleşiyoruz. Birçok şey öğreniyoruz. Bize bu olanağı tanıdığı ve etkinliğimize katıldığı için Başkan Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.