Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT, EMEK MAHALLESİ’NDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Kurt, Emek Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluştu

10 Ekim 2021 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleriyle Emek Mahallesi’ne giderek, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini ilk ağızdan dinleyen Başkan Kurt, bu istek ve talepleri beraberindeki belediye yetkililerine yönlendirerek, kısa sürede çözüme ulaştırılmasını istedi. Buluşmada yaptığı konuşmada “Dertlerinizi, şikayetlerinizi bize iletebilirsiniz” diyen Başkan Kurt, Emek Mahallesi’nde bulunan belediyenin tüm hizmet birimlerinin vatandaşın hizmetinde olduğunun altını çizdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahallelerde gerçekleştirilen “buluşma etkinlikleriyle” hemşehrileriyle bir araya geliyor. Daha önce 71 Evler Mahallesinde hemşehrileriyle buluşan Başkan Kurt, son olarak Emek Mahallesi sakinleri ile bir ara geldi. Emek Halk ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya yaklaşık 2 bin Emek sakini katıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yanı sıra CHP İl Başkanı Recep Taşel, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Genç, meclis üyeleri, ilgili daire müdürleri ve Emek Mahallesi Muhtarı Sibel Akıl’ın da yer aldığı buluşmada, vatandaşlar istek ve taleplerini ilk ağızdan Başka Kazım Kurt ve belediye yetkililerine bildirdi. 

Buluşma öncesinde Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri, Emek Halk ve Gençlik Merkezi’nin bulunduğu sokakta uzun masalar kurdu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü müzik ekibi ise söylediği türkü ve ezgilerle Emek sakinlerini müzik ziyafeti çekti. Buluşmanın başlamasıyla Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan yemekler eşliğinde mahalle sakinleri Başkan Kurt ile bol bol sohbetti. Kadınlar ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, Başkan Kurt hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinleyerek orada bulunan ilgili müdürlere ve belediye yetkililerine yönlendirdi. Müdürler ve belediye yetkilileri ise vatandaşların istek ve taleplerini not alarak, en kısa sürede kendilerine dönüş yapılacağını bildirdi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.