Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Kurt çalışmaları yerinde inceledi

17 Ağustos 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yakından inceledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceledi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Kurt incelemeler kapsamında ilk olarak Çankaya Mahallesi’nde yapımı devam eden 100.Yıl 30 Ağustos Zafer Parkı’nı inceledi. Park hakkında bilgiler alan Başkan Kurt, 30 Ağustos Zafer Parkı’nın çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda parkın hizmete açılacağını ifade etti.  

Başkan Kurt, incelemeler kapsamında Çankaya Mahallesi’nde açılacak olan Çankaya Mahallesi Halk Merkezi’ni de ziyaret etti. Hazırlıkları devam eden Halk Merkezi’ni gezen Başkan Kurt, çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Kurt, Çankaya Halk Merkezi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanarak merkezin hizmete gireceğini söyledi.

Başkan Kurt ayrıca Emek Mahallesi’nde farklı sokaklarda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekipten yapılacak yollar hakkında bilgi alan Başkan Kurt, çalışmaların aralıksız bir şekilde devam etmesi için talimat verdi. 

Başkan Kurt son olarak Vadişehir Mahallesi’nde bulunan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi ve Ahmet Ara Engelli Kreşinde gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. Başkan Kurt incelemelerin ardından “Daha güzel bir Odunpazarı yapmak için canla başla çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hemşerilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Planlanan programlar dâhilinde yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.