Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT BELEDİYE PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

Başkan Kurt belediye personelinin bayramını kutladı

3 Temmuz 2023 Pazartesi

Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan personel ile bayramlaştı. Odunpazarı Belediyesi Ana Hizmet Binası, Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine, Başkan Kurt’un yanı sıra işçi ve memur sendika temsilcileri ile belediye personeli katıldı.

Belediye personelinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Kurt, her bayram barış, kardeşlik, dostluk için yan yana gelmeye çalıştıklarını vurguladı. “Hiç değilse yılda iki kez, birbirimizle kucaklaşalım” diyen Başkan Kurt, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Bu bayram da bunlardan biri. Uzunca bir tatil oldu. Umarım, dinlenmişsinizdir. Aileniz ve çocuğunuzla mutlu bir yaşam diliyorum. Sağlıklı olun istiyorum.” 

Konuşmasında 31 Mart 2024’ye yapılması planlanan Yerel Seçimlere de değinen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak, bundan sonraki süreçte daha dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Kurt, “Yerel seçime gireceğiz. Tamamen halkla iç içe, yüz yüze kaldığımız bir notada daha dikkatli olalım. Daha çok üretelim, tasarruflu davranalım. Bizim bütün çalışanlarımızın elbette, siyasi tercihleri olacak. Ona kimsenin bir şey deme şansı yok. Ben insanların devlet memuru da olsa, siyaset yapmasından yana düşünce üreten bir kişiyim. Zaten yasak deseler de herkes siyaset yapıyor, yapacak da. Doğru, düzgün yapın. Önümüzdeki süreci doğru planlayalım. Umarım, başarılı bir sonuç elde ederiz. Bu noktada da arkadaşlarımızın çok dikkatli olması gerekiyor. Geçen dönem yanlış bilgiler sızdırdılar. Bilgi sızdıracaksanız bile doğrusunu sızdırın. Desteklediğiniz adaya, Odunpazarı Belediyesi ile ilgili bir dosya veriyorsanız da doğru dosya verin ki yanlış politika yapmasınlar. O nedenle kimse samimiyetten uzaklaşmasın. Tekrar bayramınızı kutluyorum” dedi.   

Bayramlaşma töreninde Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, Memur Sen Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı yaptıkları konuşmalarda Başkan Kurt’a işçi ve emekçilere verdiği destek için teşekkür ederek, herkesin bayramını kutladı.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.