Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Kurt belediye personeli ile bayramlaştı

27 Temmuz 2021 Salı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan personel ile bayramlaştı. Odunpazarı Belediyesi binası önünde ve Temizlik İşleri şantiyesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine Başkan Kurt’un yanı sıra işçi ve memur sendika temsilcileri ile belediye personeli katıldı.

Belediye personelinin Kurban Bayramını kutlayan Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak, pandemi süreci içinde oldukça başarılı işler yaptık. Bu konuda tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hem tasarruf açısından, hem de bütçe programına uygunluk açısından önemli işlere imza attık. Türkiye’de pek çok belediye maaş ödeyemezken, kaynaklarımızı etkin ve verimli bir şekilde kullanarak, belediyenin bütçesinde tasarruf ettik ve bütçe fazlası verdik. Burada da en büyük pay sizin, onun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çabalarınızın, gayretlerinizin devamını diliyorum” dedi. 

Konuşmasının devamında pandemi koşullarının henüz bitmediğinin altını çizen Başkan Kurt, “Maske, mesafe ve temizlik çok önemli. Hepimiz dikkatli olalım. Önce kendimizi koruyalım, sonra çevremizdeki insanları koruyalım” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma töreninde Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, TÜM YEREL SEN Eskişehir Şube Başkanı Caner Özcan, TÜM BEL SEN Eskişehir Şube Başkanı Şerif Özçimen ve BEM BİR SEN Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı yaptıkları konuşmalarda Başkan Kurt’a pandemi süreci boyunca belediye personeline, esnafa ve halka verdiği destekler için teşekkür ederek, herkesin bayramını kutladı.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.