Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Kurt, belediye çalışanları ile bayramlaştı

24 Nisan 2023 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan personel ile bayramlaştı. Odunpazarı Belediyesi Ana Hizmet Binası, Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünde gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine, Başkan Kurt’un yanı sıra işçi ve memur sendika temsilcileri ile belediye personeli katıldı.

Başkan Kurt ilk olarak Ana Hizmet Binasında personel ile bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Kurt, "Hepinize iyi bayramlar dilerim. Önümüzde ki günlerde genel seçim ve ardından 1yıl sonra yerel seçimler var. Bu aşamada yapacağımız işlerin çok verimli olması gerekiyor. Bütçe olanaklarının kısıtlı olduğunu ve hükümetin üzerimizdeki baskılarının çok yoğun olduğunu biliyorsunuz. Daha başarılı olabilmek için daha çok çalışmamız gerekiyor. Odunpazarı Belediyesi çalışanları, hem mesleklerine hem belediyesine hem de ülkesine sahip çıkacaktır. Ben buna inanıyorum." dedi.

Gökmeydan Mahallesi Ek Hizmet Binası, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Ulaşım ve Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile de bayramlaşan Başkan Kurt, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Ulaşım ve Park Bahçeler müdürlüğü personelinden memnun olduğunu belirtti. Personelin başarılı işler yaptığını dile getiren Başkan Kurt, personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Bayramlaşma töreninde Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, TÜM BEL SEN Eskişehir Şube Başkanı Hidayet Konya,  BEM BİR SEN Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı yaptıkları konuşmalarda Başkan Kurt’a işçi ve emekçilere verdiği destek için teşekkür ederek, herkesin bayramını kutladı.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.