Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT ALAADDİN PARK’TA STANT AÇAN KADINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Başkan Kurt Alaaddin Park’ta stant açan kadınları yalnız bırakmadı

5 Aralık 2021 Pazar

Odunpazarı Belediyesi'nin yönetimine geldiği günden beri 'Kadınları ve çocukları mutlu bir Odunpazarı' için çalışan Kazım Kurt, kadınların en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor. Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği, Odunpazarı Belediyesi ile Kasım ayında imzaladıkları protokol kapsamında Alaaddin Park’ta stant açtı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kadınların el emeği göz nuru eserlerinin satışının yapılacağı stantların açılışında kadınları yalnız bırakmadı. Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği üyesi kadınlarla bir araya gelen Başkan Kurt, stantları ziyaret ederek, ürünlerle ilgili stant sahibi kadınlardan bilgi aldı. Kadınlara hayırlı işler dileyen Başkan Kurt, "Türkiye'de kadın erkek eşitliğini savunan, kadın erkek eşitliğine dayalı her türlü çalışmayı destekleyen bir belediye olarak, kadınlarımızın el emeklerini değerlendirmek amacıyla Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği ile protokol imzaladık. Bugün de kadınlar Alaaddin Park’ta stantlarını açtı. Hayırlı uğurlu olsun. Bol kazanç diliyorum. Bizim temel amacımız kadını ve emeğini desteklemek. Bu desteğimizi de sürdüreceğiz” dedi. 

Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği üyeleri tarafından açılan stantlar, bir yıl boyunca haftanın her günü 11.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.