Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT’A, BELÇİKA’DA EMİRDAĞLI VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Başkan Kurt’a, Belçika’da Emirdağlı vatandaşlardan yoğun ilgi

17 Nisan 2023 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi Belçika Birlik Başkanlığının programı kapsamında Belçika’da yurt dışı seçmenine yönelik seçim çalışması gerçekleştirdi.

CHP Belçika Birliği Başkanı Derya Bulduk’un ev sahipliğinde Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da katıldığı Belçika programında Başkan Kurt ve Başkan Yaşar, Belçika’da sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi. STK temsilcileri ile sohbet eden Başkan Kurt ve Yaşar daha sonra  Emirdağlı nüfusunun yoğun olduğu bölgelerde vatandaşlarla buluşarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Emirdağlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Kurt, onlarla hasret gidererek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

Başkan Kurt ve Başkan Yaşar, gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında yurtdışında yaşayan vatandaşlar için yayın yapan Gold FM ve SkyLive Radio'da canlı yayın konuğu oldu.  Türkiye’de ki gelişmeler hakkındaki fikirlerini paylaşan başkanlar, gurbetçi vatandaşlar tarafından gelen soruları yanıtladı. 

Belçika'da temasları kapsamında Başkan Kurt, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Gent Belediye Başkanı Mathias De Clercq'ı ziyaret etti. Ziyarette belediye çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Kurt, Gent Belediye Başkanı Mathias De Clercq’a Eskişehir’in en önemli simgelerinden biri olan Lületaşı’ndan yapılmış pipo hediye etti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.