Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KAZIM KURT SÖZÜNÜ TUTTU “KOCA ÇINAR YAŞAM MERKEZİ”NİN İKİNCİSİ AÇILIYOR

Başkan Kazım Kurt sözünü tuttu “Koca Çınar Yaşam Merkezi”nin ikincisi açılıyor
Sesi indirmek için tıklayınız

15 Ekim 2021 Cuma

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un vizyon projeleri arasında yer alan 2. Koca Çınar Yaşam Merkezi, 18 Ekim 2021 Pazartesi gününden itibaren hizmete açılacak. Üniversite Evleri Kadir Akkaş Halk Merkezi içinde bulunan 2. Koca Çınar da Emek Mahallesi’nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi gibi kıdemli vatandaşların hayatına önemli bir farkındalık katacak. COVİD-19 salgını nedeni ile bir süre çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde de hasret sona erdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, seçim döneminde hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Vizyon Projeler arasında yer alan 2. Koca Çınar Yaşam Merkezi, Üniversite Evleri Kadir Akkaş Halk Merkezi’nin içinde 18 Ekim Pazartesi gününden itibaren faaliyetlerine başlıyor. 

Diğer taraftan da koronavirüs salgını nedeni ile faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan Emek Mahallesi’ndeki Koca Çınar Yaşam Merkezi, koronavirüse dair tüm tedbirler alınarak yeniden faaliyetlerine başladı. Zümrüt Park içerisinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde kıdemli vatandaşlar, bir araya gelerek özlem giderdi. Merkez bahçesinde spor yapan kıdemli vatandaşlar, ardından da atölye çalışmalara katılarak bağlama çalıp birlikte türküler söyledi. 

60 YAŞ VE ÜZERİ BİREYLER İÇİN TASARLANDI

60 yaş ve üzeri bireyler için tasarlanıp, hayata geçirilen Koca Çınar Yaşam Merkezlerinden yararlanan vatandaşlara fiziksel ve ruhsal durumlarına bağlı olarak; beceri ve el sanatları çalışmaları, sağlıklı yaşam- beslenme desteği, bireylerin hayatına anlam katabilecek programlar, kütüphane hizmetleri veriliyor.  Psikolojik destek ile sosyal faaliyetler üzerine çalışmaların da yapıldığı Koca Çınar Yaşam Merkezlerinde günlük olarak tansiyon-şeker-ateş gibi vital ölçümler de gerçekleştiriliyor.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.