Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KAZIM KURT 71 EVLER MAHALLESİNDE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Başkan Kazım Kurt 71 Evler Mahallesinde esnafı ziyaret etti

28 Ocak 2024 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 71 Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini, yaşadığı sorunları dinledi. Ziyaretin gündemi ise ekonomik kriz ve vatandaşın düşen alım gücü oldu. Başkan Kurt, adeta bir dokundu, bin ah işitti.  

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı esnafı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak 71 Mahallesinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Kurt, esnafla çay içip sohbet etti, esnafın derdini dinledi. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. 71 Evler  Mahallesi’nde tek tek işyerlerine giren, kahvehaneleri, pakları gezen Başka Kurt, esnafın ve vatandaşın derdini dinledi. Başkan Kurt, adeta bir dokunup, bin ah işitti. 

31 MART YANLIŞ POLİTİKALARI ENGELLEMEK İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN

Esnafın da vatandaşın da en büyük derdinin ülkede yaşanan derin ekonomik kriz olduğunu söyleyen Başkan Kurt, “Olmayan parayla, vatandaş da esnaf da ne yapsın? Yüklü gelen elektik, doğalgaz faturaları esnafın belini iyice bükmüş. Ekonomik krizin de zamların da tek bir nedeni var, o da Türkiye’nin yanlış ekonomi politikası. Bütün sorunların altında da Türkiye’nin kötü yönetilmesi yatıyor. 31 Mart, hükümeti uyarmak, hükümeti frenlemek ve yanlış politikalarını engellemek için önemli bir gün. Ey iktidar, dur, 2028 kadar bu böyle gitmez diyebiliriz” dedi.  

71 Evler Mahallesini gezen Başkan Kurt’a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Başkan Kurt ile fotoğraf çektirmek isteyen esnafın ve vatandaşın talebini yerine getiren Başkan Kurt, bol bol fotoğraf çektirdi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.