Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ATÖLYE ÇALIŞMALARINA ÖN KAYIT İÇİN SON GÜN 15 EYLÜL

Atölye çalışmalarına ön kayıt için son gün 15 Eylül

13 Eylül 2021 Pazartesi

Çağdaş bir Eskişehir için çalışan Odunpazarı Belediyesi’nin düzenlediği atölye çalışmalarının ön kayıtları devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK), halk merkezleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen atölye çalışmalarına ön kayıt için son gün 15 Eylül 2021 Çarşamba. 

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen atölye çalışmaları arasında; bağlama, çello, klasik kemençe, ney, piyano, ud ritim saz; halk dansları (10-45 yaş arası), modern dans (08-18 yaş arası) ile Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Gençlik Korosu ve Çocuk Korosu bulunuyor. Bu atölye çalışmalarına katılmak isteyen vatandaşlar, ön kayıt için Yunus Emre Kültür Merkezi’ne başvurabilir. 

Odunpazarı Belediyesi, 2021-2022 güz dönemi için halk merkezleri ve OMEK’te 27 ayrı branşta atölye çalışması gerçekleştirecek. Dikiş, keçe, amigurumi, eski çeyiz ürünlerini değerlendirme, el nakışı, iğne oyası, kağıt takı tasarımı, ebru, ahşap boyama, miyoki takı tasarımı, örgü, hüsn-i hat, çini boyama, 3 boyutlu şekillendirme, doll art, mefruşat, takı, aşçılık, pastacılık, mini ahşap atölyeleri, okuma yazma, matematik, satranç, resim, İngilizce ve ahşap ev dekorasyonu branşlarında açılacak olan atölye çalışmalarına ön kayıtlar devam ediyor. Bu atölye çalışmalarına katılmak isteyen vatandaşlar, ön kayıt için OMEK ve halk merkezlerine başvurabilir.

Vatandaşlar, atölye çalışmalarına ön kayıt için 15 Eylül 2021 Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilir. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan atölyelerde başvuru sayısı sınırlı olacak. Çalışmalarda İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs önlemleri için yayınladığı genelgeye uygun olarak aşı ve PCR test kuralları geçerli olacak.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.