Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ANADOLU’NUN RENKLERİ ODUNPAZARI’NDA

Anadolu’nun Renkleri Odunpazarı’nda

22 Mart 2022 Salı

Odunpazarı Belediyesi kültür ve sanat çalışmalarına halk oyunları gösterisi ile devam ediyor. Anadolu’nun Renkleri adı verilen halk gösterisi 25 Mart Cuma günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşecek. 

Odunpazarı Belediyesi kültür ve sanat çalışmalarına Anadolu’nun Renkleri adı verilen halk oyunu gösterisi ile devam ediyor. Eğitmenliğini Oktay Şahin’in yaptığı halk oyunları gösterisi, 25 Mart Cuma günü saat 20.00’de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. Yaklaşık 90 dansçının sahne alacağı gösteride Eskişehir, Van, Karadeniz, Bilecik, Artvin, İzmir, Kırım, Antalya yörelerinden halk oyunları oynanacak. Zaman zaman potpurilere de yer verilecek olan gösteride, izleyicileri çeşitli sürprizler de bekliyor. 

Anadolu’nun Renkleri halk oyunları gösterisini izlemek isteyen vatandaşlar, davetiyelerini Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinden temin edebilir. Davetiyelerin sınırlı sayıda olduğu gösteri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında  0 (222) 233 05 82 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.