Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ANADOLU KAŞİFLERİNDEN BAŞKAN KURT'A: "SEVGİNİZLE TÜM ENGELLERİ AŞARIZ"

Anadolu Kaşiflerinden Başkan Kurt'a: "Sevginizle tüm engelleri aşarız"

20 Mart 2022 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Anadolu Kaşifleri ile buluşan Başkan Kurt, "Gençlere destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Anadolu Kaşifleri ise Başkan Kurt'a her zaman en büyük destekçileri olduğu için teşekkür etti. "Sevginizle tüm engelleri aşarız" diyerek Başkan Kurt'a teşekkür plaketi verdi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi tarafından Anadolu Kaşifleri Gençlik ve Spor Kulübü ile gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Yaklaşık 600 Anadolu Kaşifinin katıldığı toplantıda Başkan Kurt, gençlerle güncel siyasetten, ekonomik krizin etkilerine kadar birçok konuda sohbet etti. 

TÜRKİYE'NİN SİZE İHTİYACI VAR

Toplantıda konuşan Başkan Kurt, gençlerle bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Örgütlenmenin önemine dikkat çeken Başkan Kurt, "Derslerinizi ihmal etmeyin. Okulunuz, üniversiteyi bitirmek sizin önceliğiniz olmalı, ama bir araya gelerek örgütlenmeli, bu ülkenin geleceği üzerine düşünmeli ve fikir üretmelisiniz. Türkiye'nin size ihtiyacı var" dedi. Odunpazarı Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olduğunu belirten Başkan Kurt, Anadolu Kaşifleri ile yaklaşık 4 yıldır iş birliği içinde olduklarını dile getirdi. Başkan Kurt, bu iş birliğinin süreceğini vurguladı. 

BİR BABA GİBİ YANIMIZDA OLDUNUZ

Başkan Kurt'un bir baba gibi her zaman yanlarında olduğunu belirten Anadolu Kaşifleri, Başkan Kurt'a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. "Sevginizle tüm engelleri aşarız" diyen Anadolu Kaşifleri, Başkan Kurt'a teşekkür plaketi verdi.   

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.