Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ALİ MAHİR BAŞARIR VE BAŞKAN KURT ODUNPAZARI’NDA ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ

Ali Mahir Başarır ve Başkan Kurt Odunpazarı’nda esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

10 Nisan 2022 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve “Beşli Çete” kitabının yazarı Ali Mahir Başarır ile Odunpazarı Tarihi Bölgeyi gezdi. Başkan Kurt ve Başarır Odunpazarı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi, onlarla sohbet etti.

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından düzenlenen söyleşi ve imza günü nedeniyle Eskişehir’e gelen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, söyleşinin ardından Odunpazarı Tarihi Bölgeyi gezdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru’nun da eşlik ettiği gezide, Başarır ve Başkan Kurt Odunpazarı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Odunpazarı esnafı da vatandaşlar da Başarır ve Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi.  

ODUNPAZARI’NDAN ÇOK ETKİLENDİ

Tarihi sokakları gezen Başarır, Odunpazarı’ndan çok etkilendi. Başkan Kurt’a Odunpazarı’nda hayata geçirdiği projeler için teşekkür eden Başarır, “Odunpazarı tarih ile yaşamı harmanlayan bir kent. Tarihe tanıklık eden Odunpazarı Evleri, aynı zamanda Odunpazarlı vatandaşlara da konut olmuş. Burada tarih yaşamdan hiç kopmamış. Tarihi sokakları gezerken, evlerinin önünde oturan vatandaşlarla karşılaşabiliyorsunuz, bu da Odunpazarı’nı diğer tarihi bölgelerden ayıran bir unsur. Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt da tarihi konakları restore ederek kütüphanelere, sanat evlerine dönüştürmüş. Odunpazarı’nda tarih, kültür, sanat ve yaşam bir arada. Çok etkilendim. Odunpazarı’nda hayata geçirdiği projeler için Başkanımızı tebrik ediyor ve kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Odunpazarı esnafı ve vatandaşlar Ali Mahir Başarır ve Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Odunpazarı sokaklarında yer alan hediyelik eşya dükkanlarının tezgahlarında yer alan ürünleri ilgi ile inceleyen Başarır, esnaf ile sohbet etti. Başarır ve Başkan Kurt, esnafın derdini dinledi. Evlerinin önünde oturan Odunpazarı sakinleri ile de yakından ilgilenen Başarır ve Başkan Kurt, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.