Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

AKŞAMLAR ODUNPAZARI’NDA BİRLİKTE GÜZEL

Akşamlar Odunpazarı’nda birlikte güzel

18 Eylül 2022 Pazar

Yaz akşamlarını renklendiren ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliği, Erenköy Mahallesi’nde bulunan Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesinde devam etti. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncularının çocuk ve yetişkin oyunları ile izleyicisi ile buluştuğu ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliği, Eylül ayında da devam edecek.

Odunpazarı Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliği, Erenköy Mahallesi Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesinde devam etti.  Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Oyuncularının sahnelediği “Büyüyünce Ne Olsam” adlı çocuk oyunu ile başlayan ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliğine, çocuklar büyük ilgi gösterdi. Bol bol kahkaha atan çocuklar, mutlu bir akşam geçirdi. ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliği, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Oyuncularının “Pop Sahne” adını verdiği yetişkin oyunu ile devam etti. 

‘AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL’ 23 EYLÜL CUMA 75. YIL MAHALLESİ’NDE

‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliği, Eylül ayında da devam edecek. ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliği, 23 Eylül Cuma günü 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Halk Merkezi Parkı’nda gerçekleşecek. Etkinlik, saat: 18.00’de Odunpazarı Belediye Tiyatrosu çocuk oyunu “Büyüyünce Ne olsam?” ile başlayacak, saat 20.00’de ise yetişkin oyunu “Pop Sahne” ile devam edecek. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.