Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Akşamlar Birlikte Güzel etkinlikleri başlıyor

17 Ağustos 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi’nin geleneksel haline gelen “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinlikleri başlıyor. Etkinlikler 19 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında Cuma günleri ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Odunpazarı Belediyesi, her yaz düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinliğine devam ediyor. 5 farklı mahallede 19 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında Cuma günleri gerçekleşecek olan “Akşamlar Birlikte Güzel” etkinlikleriyle yaz akşamları renklenecek. Etkinlikler kapsamında Odunpazarı Belediye Tiyatrosu yetişkin ve çocuk oyunlarıyla tiyatro severler ile bir araya gelecek.

“Akşamlar Birlikte Güzel” etkinlikleri 19 Ağustos Cuma günü saat 18:00’da Emek Mahallesi Türkiye – Azerbaycan Kardeşlik Parkı’nda çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ile başlayacak. Etkinlik kapsamında saat 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne” seyirci ile buluşacak.

Akşamlar Birlikte Güzel etkinlikleri, 26 Ağustos Cuma – Gündoğdu Mahallesi Şehit Pyd. Ast. Ersin Çakal Parkı’nda 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne” ile devam edecek. 

Etkinlikler,16 Eylül Cuma Erenköy Mahallesi Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesi’nde 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne” 23 Eylül Cuma 75.Yıl Mahallesi Sezai Aksoy Halk Merkezi Bahçesi’nde 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne”, 30 Eylül Cuma Paşa Mahallesi Hicri Sezen Parkı’nda 18:00’da çocuk oyunu “Büyüyünce Ne Olsam” ve 20:00’da Yetişkin oyunu “Pop Sahne” ile son bulacak. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.