Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL ETKİNLERİ DEVAM EDİYOR

Akşamlar Birlikte Güzel etkinleri devam ediyor

25 Temmuz 2021 Pazar

Odunpazarı Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinlikleri konser ve tiyatro gösterileri ile devam ediyor.  Ergün Elibaş konseri ile açılış yapan ‘Akşamlar Birlikte Güzel’ etkinliği, Temmuz ayı boyunca Seramik Park, Odunpazarı Hicri Sezen Parkı, Kanlıkavak, Spor Parkı ve Razgrad Parkı’nda devam edecek. 

Etkinlikler kapsamında Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) hocaları verdikleri konserler ile dinleyicilerin kulaklarının pasını siliyor. Pandemi nedeniyle 1 buçuk yıldır seyircisinden uzak kalan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ise Komedi Pazarı adlı yetişkin oyunu ve Pupa’nın Şarkısı adlı çocuk oyunu ile tiyatro severlerle buluşuyor. 

Akşamlar Birlikte Güzel etkinliği, Kurban Bayramı tatilinin ardından Hicri Sezen Parkı’nda Komedi Pazarı adlı doğaçlama yetişkin oyunu ile devam etti. Tarihi parkta kahkahaların yükselmesine neden olan oyun,  seyircinin büyük beğenisini kazandı. Etkinlikler,  Pupanın Şarkısı adlı çocuk oyunu ile devam edecek. Minikler kadar, büyüklerin de ilgisini çeken Pupa’nın Şarkısı, 26 Temmuz Pazartesi günü (bugün) saat 19:00’da Hicri Sezen Parkı’nda minik seyircileri ile buluşacak. Akşamlar Birlikte Güzel etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Belediye Tiyatrosu 27 Temmuz Salı günü saat 20.00’de Hicri Sezen Parkı’nde Komedi Pazarı ile tiyatro severlerle bir araya gelerek, izleyicisine kahkaha dolu anlar yaşatacak. Akşamlar Birlikte Güzel etkinlikleri Temmuz ayı boyunca şu şekilde devam edecek; 

28 Temmuz Çarşamba saat 19.00- Seramik Park - Pupa’nın Şarkısı 
29 Temmuz Perşembe günü saat 19.00- Çankaya Şehit Ast. Turgay Topsakaloğlu Spor Parkı- Pupa’nın Şarkısı
30 Temmuz Cuma günü saat 19.30- Seramik Park - YKSM Konser (İbrahim Turhan)
31 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00- Çankaya Mahallesi Razgrad Parkı- Komedi Pazarı


 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.