Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ KANLIKAVAK’TA

23 Nisan Çocuk Şenliği Kanlıkavak’ta

19 Nisan 2023 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kanlıkavak Parkında düzenleyeceği Çocuk Şenliği ile kutlayacak. Saat 11.00’de başlayacak olan Çocuk Şenliği, gün boyu devam edecek. Şenlikte birbirinden güzel etkinlik ve sürprizler yer alacak.

Şişme oyun parkuru ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu alanda şenliğe gelen çocuklara ücretsiz pamuk şeker, mısır ve kağıt helva dağıtılacak. Gün boyu alanda olacak Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ekibi de çocuklara oyunlar oynatacak, yarışmalar düzenleyecek. Resim ve yüz boyama etkinliklerinin de gerçekleştirileceği şenlikte, sahne gösterileri de yapılacak.

BAŞKAN KURT’TAN DAVET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Kanlıkavak Parkı’nda kutlayacaklarını kaydeden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu 23 Nisan’ı da Odunpazarı Belediyesi olarak hem günün önemine hem de çocuklarımıza yakışır biçim de rengarenk, neşe içinde kutlayalım istedik. Ben tüm çocuklarımızı ve ailelerini 23 Nisan Pazar günü Kanlıkavak Parkı’nda gerçekleştireceğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına davet ediyorum” dedi.     

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.