Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKU İLE KUTLANDI

23 Nisan Çocuk Şenliği coşku ile kutlandı

24 Nisan 2023 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı olumsuz hava şartları nedeniyle Kanlıkavak Parkı yerine Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde coşku ile kutladı. 

Gerçekleştirilen kutlamaya Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çocuk başkan Muhammed Emre Çelik, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, CHP Milletvekili adayları İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

23 Nisan kutlamasında konuşma yapan Başkan Kurt, “Bugün Türkiye Millet Meclisimizin açıldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescillendiği önemli bir gün. 23 Nisan Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram günüdür. Bugün Odunpazarı Belediye Başkanlık görevimi 9 yaşındaki Muhammed Emre Çelik’e bıraktım. Kendisi huzurunda tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Çocuk Başkan Çelik ise; Temsili olarak makamınızı bana verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Odunpazarı ilçemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Öncelikle tüm arkadaşlarımın, Atatürk'ün biz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bugün bizlere düşen Atatürk'ün izinden gitmek ve onun çok değerli fikirlerine sahip çıkmaktır. Bizler küçük olabiliriz ama birer bireyiz. Atatürk bizlere güvenmiş bizleri sevmiş. Bu sevgi karşılıklı, bizler de onu çok seviyoruz. O nedenle ülkemiz için başta ben olmak üzere tüm arkadaşlarım çok çalışmalıyız. Bugün bu koltukta ben de Atatürk'ün izinde sizler gibi bir başkan olarak oturmaktan çok mutluyum” dedi.

Konuşmaların ardından Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Gündüz bakım evi ve kreşleri tarafından birbirinden özel gösteriler düzenlendi. Salonu dolduran çocuklar ellerinde Türk Bayrakları ile gösterilere eşlik etti. Şenliğe gelen çocuklara ücretsiz pamuk şeker, mısır ve kâğıt helva dağıtıldı. Resim ve yüz boyama etkinliklerinin de gerçekleştirildiği şenlikte, Şaşkın Porsuklar isimli grup keyifli bir konser verdi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.